1. Knights and Bikes krijgt een port naar de Switch

Knights and Bikes krijgt een port naar de Switch

Op avontuur met de fiets

Uitgever Double Fine Productions deelt via Twitter het nieuws dat de indiegame Knights and Bikes een port voor de Switch ontvangt.

Knights and Bikes werd in augustus vorig jaar voor het eerst uitgebracht op PlayStation 4 en pc en nu maakt Double Fine bekend dat dit niet de enige platforms zijn waar de game op verschijnt. De release voor de Switch-versie van Knights and Bikes staat gepland op 6 februari 2020 en gebruikers die een pre-order plaatsen kunnen tevens tien procent korting ontvangen in de eShop.

De game is volledig met de hand getekend en volgt twee kinderen die opgroeien op een eiland. Het spel draait voornamelijk om het verhaal waarbij de speler zes dagen uit het leven van de twee kinderen volgt. “Het is een verhaal waarin Nessa en Demelza volwassen worden terwijl ze Penfurzy ontdekken op hun vertrouwde fietsen, op zoek naar een legendarische verloren schat in een door de Goonies geïnspireerd verhaal van opwinding, gevaar, plezier en vriendschap,” aldus ontwikkelaar Foam Sword.

Bekijk hieronder de trailer.

Knights and Bikes is reeds beschikbaar voor pc en PlayStation 4 en komt op 6 februari uit voor Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren