1. Indie World Direct aangekondigd door Nintendo

Indie World Direct aangekondigd door Nintendo

Morgen om 18:00 uur

Morgen vindt er om 18:00 uur een Indie World plaats. Dat maakte Nintendo onlangs bekend via social media.

Vorige week gingen er al geruchten rond dat Nintendo deze maand een Indie World en een Nintendo Direct zou uitzenden. Nu heeft Nintendo de Indie Direct officieel aangekondigd.

Vanaf 18:00 uur komt er meer duidelijkheid over welke plannen de Japanse gamegigant heeft met indiegames dit jaar. De Indie World is hieronder is te bekijken.

Een datum voor een algemene Nintendo Direct is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ik hoop weer op een verassing als cuphead of ori. Of een snelle release van Hollow Knight Silk Song. Of wordt die laatste niet meer als indie beschouwd?
 • @Luigi1985

  Cuphead en Ori zijn voor mij ook de indie games waar ik naar uitkijk. Maar eerlijk, de "grote" Direct is toch wel waar ik het meeste naar uitkijk!

  Kom maar op met die nieuwe aankondigingen!
 • @Luigi1985 Ik hoop ook heel erg op Hollow Knight Silksong. Ga denk ik een nieuwe playthrough starten deze week. Kampte wel beetje met dezelfde vraag als jij: wordt dit nog als een indie beschouwd?!

  Verder toch altijd wel leuk om wat creatieve nieuwe indietitels te zien. Hopelijk mooi voorgerechtje op de 'echte' Direct volgende week!
 • De datum klopt niet helemaal van het gerucht van venturebeat. Maar de week klopt wel van de indie presentatie Dus dan hopelijk volgende week de general direct. Als we eindelijk af zijn van Animal Crossing updates van Nintendo.
 • @smaakmaker

  ‘eindelijk af zijn van…’ ook echt… 😂
 • @Piet S.

  Haha ja ik word moe van Animal Crossing ook al snap ik dat ze het zoveel promoten. Maar het scoort trouwens iets hoger dan ik zelf gedacht had 91 procent gemiddeld. Maar ik wil ook wel iets anders zien van Nintendo dan Animal Crossing 😜
 • @smaakmaker

  Inderdaad logisch dat ze zoveel promoten. Zoals je zelf al ziet scoort de game goed en ik kan je nu alvast vertellen dat ie het ook qua verkopen goed gaat doen. AC is gewoon een top Nintendo franchise, ook al houdt niet iedereen ervan. :)

  Maar inderdaad: Hopelijk na deze week snel een general Direct! Iets zegt me dat dit snel gaat gebeuren! :D
 • Na jongens hier hebben jullie op gewacht. Vergeet geen Wc papier te kopen.
 • Not interested, me wanna have a general direct!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren