1. Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

Pas in 2021 speelbaar op PlayStation 4

Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5 en verschijnt pas in 2021 voor PlayStation 4.

Dat heeft PlayStation bekendgemaakt in een blogpost. In het bericht staat verder geschreven dat de game in eerste instantie enkel als singleplayer werd ontwikkeld, maar dat de ontwikkelaars een co-op systeem niet konden weerstaan.

Haven kan dus zowel alleen, als in co-op gespeeld worden en heeft een interessante grafische stijl. De game is ontwikkeld door The Game Bakers, bekend van de indiehit Furi.

Haven is een avontuurlijke en kunstzinnige rpg dat draait om twee personages die een relatie hebben. Het tweetal vlucht vanwege onbekende redenen naar een andere planeet, waar het moet zien te overleven. Wat er ook gebeurt, het doel is om het tweetal bij elkaar te houden.

Hieronder kun je de verhalende trailer van Haven bekijken.

Haven is vanaf 3 december speelbaar op PlayStation 5 en verschijnt in 2021 ook voor PlayStation 4. Eerder werd ook bevestigd dat de indiegame verschijnt voor Xbox One en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • En ook op Series X en PC:
  https://youtu.be/iy76NenyL60

  Haven komt overigens ook op Gamepass.
 • @Gaaiz

  Je bent de Switch vergeten!
 • @Don Carpaccio
  Nietus, die staat al in 't artikel!
 • Dit kan wel eens precies een game voor mij wezen. Tenminste wat ik ervan heb gezien heeft de game echt mijn intresse gewekt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren