1. Woven verschijnt ook voor Nintendo Switch

Woven verschijnt ook voor Nintendo Switch

Vanaf 15 november speelbaar

Ontwikkelaar Alterego Games en uitgever Sticklock hebben aangekondigd dat hun indiegame Woven naar de Nintendo Switch komt.

Spelers vliegen als een metalen vuurvlieg door de wollige wereld van Woven. De wereld waar de game zich in afspeelt verkeerde ooit in rust en vrede, maar dit is veranderd. De vuurvlieg, genaamd Glitch, ontmoet Fluffy de olifant waarmee hij de wereld van Woven moet redden.

Onder de wollige wereld houdt zich een schurk schuil die net als de protagonist Glitch, van metaal is gemaakt. Het is aan de speler om de schurk te ontdoen van zijn grip over de schattige wereld. Dit doen hij/zij door puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen.

Spelers kunnen Fluffy zelf personaliseren door lichaamsdelen van de olifant te vervangen. Met deze aanpassingen kan Fluffy bepaalde puzzels oplossen die anders niet hadden gekund. Het verhaal van Woven wordt voorgedragen met een rijmpje door een serieuze voorlezer.

Woven is vanaf 15 november beschikbaar in Nederland voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren