1. Indivisible plots naar Switch zonder toestemming van ontwikkelaar

Indivisible plots naar Switch zonder toestemming van ontwikkelaar

Lab Zero is er niet blij mee

De rpg Indivisible is plotseling uitgekomen op de Nintendo Switch zonder dat de oorspronkelijk maker daarvan op de hoogte was. De game is vanaf nu op de hybride console van Nintendo beschikbaar.

Indivisible kwam vorig jaar uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nu is de game ook uitgekomen op de Nintendo Switch. De originele ontwikkelaar van de game, Lab Zero, is alleen niet helemaal tevreden met resultaat. Mike Zaimont één van de ontwikkelaars van de game liet op Twitter zijn bevindingen over de port weten.

Ten eerste liet hij weten dat de ontwikkelaar achter de port goed werk heeft gedaan met de framerate. “De Switch-versie van Indivisible zelf is geweldig, de studio achter de port heeft serieus uitstekend werk geleverd! De game draait op een stabiele framerate, zelfs in de handheld-modus!” Waar Mike Zaimont minder tevreden over was is dat er voor de port een oudere build van de game is gebruikt die co-op, New Game Plus en alle andere recente dingen mist. Verder vindt hij het jammer dat er geen promotie voor de game is geweest in aanloop naar de release. De ontwikkelaar biedt als laatste zijn excuses aan. “Deze release geeft niet de kwaliteit van Lab Zero weer, echt niet. Het spijt me. Wij waren het niet.” De tweet van Zaimont is hieronder te bekijken.

Indivisible is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Zaimont heeft ondertussen contact gehad met Nintendo en het blijkt dat er nog een grote patch-update gaat uitkomen. De co-op en New Game Plus worden op een later moment aan de game toegevoegd. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren