1. Call of Duty-game mogelijk voor next-gen consoles

Call of Duty-game mogelijk voor next-gen consoles

Vacature hint naar terugkeer van singleplayer-modus

Game-ontwikkelaar Infinity Ward heeft meerdere vacatures geplaatst waar aan kandidaten wordt gevraagd om mee te werken aan een 'next-gen'-titel. Vermoedelijk is deze vacature geplaatst voor de ontwikkeling van de nieuwe Call of Duty-game die dus op de volgende generatie van consoles gespeeld kan worden.

In de vele vacatures wordt grotendeels verwezen naar een game die zowel op de huidige generatie als op de volgende generatie consoles gespeeld kan worden. Ook wordt er van de sollicitanten verwacht dat ze ervaring hebben met het ontwikkelen van zowel singleplayer- als multiplayer-modi. Als het daadwerkelijk om een Call of Duty-game gaat, kan het betekenen dat de singleplayer-modus terugkeert naar de franchise. Deze modus ontbrak in de laatst uitgekomen Call of Duty-game Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4

Met de verschenen vacatures wordt verondersteld dat het gaat om een nieuwe Call of Duty-game. Echter is er tot nu toe nog geen officiële aankondiging geweest. Wel is onlangs door de communicatiemanager van Infinity Ward, Ashton Williams, een tweet verschenen waarin wordt gehint dat de volgende Call of Duty-game geen vervolg wordt op Call of Duty: Ghosts, maar een vervolg kan worden op Call of Duty: Modern Warfare 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren