1. Infinity Ward houdt panel tijdens E3 Coliseum

Infinity Ward houdt panel tijdens E3 Coliseum

Fans kunnen alles over hun favoriete franchise vragen

E3 heeft aangekondigd dat Infinity Ward, een ontwikkelaar van de Call of Duty-franchise, aanwezig zal zijn op het Coliseum-podium.

Het Coliseum is iets nieuws van E3. Het is een enorm podium, waarbij bepaalde mensen voor panels worden uitgenodigd om fans dichter bij de games te brengen waar ze zo gek op zijn. E3 heeft aangekondigd op Twitter dat de ontwikkelaar van Call of Duty één van die gasten is. Fans van de Call of Duty-franchise kunnen dus alles vragen over hun favoriete games. In de Tweet staat vermeld dat er tijdens het panel gepraat zal worden over de volgende installatie in de franchise.

De nieuwste Call of Duty-game zou voor het einde van juni aangekondigd worden. Dit heeft het bedrijf in de kwartaalcijfers laten weten. Hierin stond vermeld dat de aankondiging ergens in het tweede kwartaal onthuld wordt. Dat loopt tot en met juni. Het kan dus zijn dat de nieuwste game onthuld wordt tijdens E3 en misschien zelfs tijdens het Coliseum panel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Modern Warfare 4 met remastered MW2 ( SP-only) waarschijnlijk. Geef mij maar gewoon een remastered MW2-MP zonder alle microtransacties poespas dan ben ik de komende jaren wel gesetteld :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren