1. Ingewijde hint mogelijk naar integratie EA Play in Xbox Game Pass

Ingewijde hint mogelijk naar integratie EA Play in Xbox Game Pass

'Groot Xbox-nieuws op komst'

Venturebeat-journalist Jeff Grubb hint mogelijk naar een integratie van EA Play in Xbox Game Pass.

"Hier is alles wat je moet weten: ik ben klaar om te spelen", antwoordt Grubb op een gebruiker die vraagt of hij een hint kan geven naar mogelijk Xbox-nieuws. De journalist staat erom bekend op speelse wijze te hinten naar grote aankondigingen en doelt volgens sommigen mogelijk op een integratie van EA Play, voorheen EA Access, in Xbox Game Pass.

De afgelopen dagen werd gespeculeerd over 'groot Game Pass-nieuws' in de komende paar weken. Zo meldde Grubb eerder dat er binnen drie weken een 'goed argument om Game Pass te nemen' wordt aangekondigd. Ook zei Xbox-hoofd Phil Spencer deze week dat er 'zeer sterke aankondigingen' rondom Game Pass op komst zijn.

EA Play is een abonnementsdienst met een selectie van EA-games, vergelijkbaar met Xbox Game Pass. Momenteel is officieel nog niks bekend over een eventuele samenwerking tussen EA en Microsoft.

Game Pass

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dat zou wel een heel dikke toevoeging zijn, die ik eigenlijk niet helemaal geloof. Misschien met wat extra kosten of een korting qua bundel.
 • @Gaaiz

  Ja ik kan het me eigenlijk haast ook niet voorstellen, maar mocht het wel zo wezen dan is dat wel heel vet.
 • Nou.. Geweldige toevoeging hoor.
  Er staat nagenoeg niks interessants op EA acces.
  Eerst kraakt iedereen EA Acces daarvoor af, maar als het samen gaat met game pass is het ineens geweldig.
 • @TommieNL
  mwa ik vind t ok. Met Fifa helemaal klaar maar als je gewoon standaard toegang hebt tot de battlefield games, nhl, ufc games, unraveled, dragon age, A way out, de NFS games, de mass effect trilogy, straks fallen order etc. Dan is dat leuk meegenomen voor het gamepass aanbod. Het maakt de totale catalogus natuurlijk wel breder. Maar jouw interesse ligt sowieso niet echt bij gamepass toch?
 • @xevulutionx

  Ja daar heb je wel gelijk in, het maakt de catalogus zeker wel wat interessanter.

  Nee, persoonlijk overtuig je mij niet met ps now of game pass. Eerlijk is eerlijk het zijn prima services want je krijgt een hoop waar voor je geld. Zeker bij game pass.
  Maar heb ook niet heel veel tijd om games te spelen, vroeger veel meer. 😇
  Toegeven, ik zou best een goedkope Xbox op de kop willen tikken om game pass uit te proberen.
  Maar persoonlijk heb ik meer met Playstation. Zoals ik al eerder zei, als Microsoft de games had die Sony heeft. Dan koop ik meteen een Xbox.
  Maar ik las op andere sites dat dit direct een klap in het gezicht van Sony is. (denk het niet hoor, die hebben nog genoeg om prijs te geven buiten de Spider-Man exclusiviteit om)
  Maar ik vind EA Acces echt bagger op de PlayStation. (kan aan mij liggen maar ik vind het heel weinig ten opzichte van Xbox?)
 • @TommieNL
  Oh ik weet niet of er verschil zit maar noemde wat titels die ik nog wel een leuk vind om te spelen. EA is niet bepaald mn favo publisher overigens.
  Dat dit een enorme klap voor Sony zou geloof ik ook niet idd. Ik zie het meer als de weg die MS wil bewandelen waar software aanbod en services verder uitgebreid worden en daar past dit wel bij. Sony staat al als een huis en Microsoft doet zn eigen ding ernaast. Ik voorzie 2 mooie consoles straks!
 • @xevulutionx

  Is het trouwens mogelijk om game pass via Android tv te spelen? Met bijvoorbeeld een Xbox controller en de game pass app? Net zoiets als stadia zeg maar.

  Over jou comment: had het idd niet beter kunnen verwoorden. Ze doen allebei wat anders dus variatie genoeg.
 • @TommieNL
  Dat is volgens mij nog niet mogelijk maar ik zou me zeer zeker niet verbazen dat dit in 2021 wel het geval gaat worden gezien de manieren/strategie die ze nu hebben. Met je telefoon is dat natuurlijk wel mogelijk maar jij wilt gewoon een groot scherm in kunnen zetten zonder de console? Ik denk dat je dan alleen geduld moet hebben maar gok dat je wel een relatief nieuwe smart tv nodig zal hebben.
 • @xevulutionx
  Het partnerschap met Samsung zou wel tot dit soort features kunnen leiden denk ik. Als XCloud/Gamepass voorgeïnstalleerd staat op alle nieuwe Samsung telefoons en tv's, met een gratis proefmaandje, bereik je een enorme nieuwe groep!
 • @That Mr Awesome
  jep ik moest daar ook aan denken omdat ik dacht dat ze al iets met de tv deden na die bekendmaking maar was slechts intensivering van het portable aanbod, maar idd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren