1. InsideGamer introduceert gaststreams

InsideGamer introduceert gaststreams

Bekende community-leden krijgen een plekje op de site

Zo nu en dan streamen we op het Twitch-kanaal van InsideGamer, maar lang niet genoeg.Daarom starten we deze week met gaststreams: streams van bekende community-leden die een plekje op de frontpage krijgen.

Wekelijks kondigen we aan wie er wanneer streamt op de website. Je kunt de stream dan daar bekijken, of in het videoblok op de frontpage. Uiteraard kun je ook gewoon het Twitch-kanaal van de desbetreffende streamer bezoeken. Eens in de twee maanden nodigen we ons 'streamteam' uit op de redactie om gezellig op de bank te komen gamen.

Wie doen er mee?

Rickachu

Rickachu begon in 2016 met YouTube-video's maken en heeft inmiddels zo'n 13.000 abonnees verzameld. Hij is voornamelijk bekend van zijn Nintendo-gerelateerde video's, niet in de minste plaats die rondom Pokémon. Daarnaast speelt hij zo nu en dan andere grote games als Spider-Man en Fortnite. Op 17 november gaat hij twaalf uur lang Pokémon Let's Go Eevee en Pikachu spelen, dus dat wil je als Pokémon-fanaat niet missen!

Bekijk hier zijn Twitch- en YouTube-kanaal

rickachu

Karim en Suus

Sinds een jaar zijn Karim en Suus hard op weg om hun eigen YouTube- en Twitch-community op te bouwen. Ze streamen voornamelijk Nintendo-games als Splatoon, Super Mario Party en binnenkort uiteraard Super Smash Bros. Ultimate. Zo nu en dan komen ook andere grote games voorbij, zoals recentelijk Call of Duty: Black Ops 4 en het altijd ontspannende Euro Truck Simulator 2.

Check hier hun Twitch- en YouTube-kanaal.

karim

Sjazie

Sjazie, is een bekende member van InsideGamer vanwege de video's die hij tot een tijdje geleden regelmatig plaatste. Na een pauze is hij weer helemaal terug om zich aan te sluiten bij ons streamteam en af en toe te verschijnen op de frontpage. Sjazie streamt eigenlijk van alles wat en laat daarbij graag zijn mening horen over verschillende trends in de industrie.

Check hier zijn Twitch- en YouTube-kanaal.

sjazie

Aanstaande zaterdag trapt Rickachu af met zijn The Legend of Zelda: Twilight Princess-playthrough!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Top initiatief. Zelf ben ik niet zo van streams maar Sjazie en Rickachu heb ik wel eens wat van gekeken. Goede content.
  • Voor de nintendo fans is Karim en Suus een aanrader. Zo krijgt de website meer traffic als de stream bovenaan de website wordt weergegeven.
  • Als de stream maar niet automatisch gaat afspelen. Dit is in het verleden nog wel eens gebeurd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren