1. Spider-man-kostuum uit Sam Raimi-films nu in de game

Spider-man-kostuum uit Sam Raimi-films nu in de game

Insomniacs Kerstcadeau

Het Spider-Man-kostuum uit de Sam Raimi-films is nu beschikbaar in Insomniacs PS4-game.

Het toevoegen van de speciale outfit wordt als een verrassing gezien, omdat Insomniac kortgeleden al drie nieuwe outfits introduceerde voor de laatste uitbreiding van de PS4-game. Met deze dlc, genaamd Silver Lining, werden de 'Into the Spider-Verse'-, 'Cyborg Spider-Man'-en de 'Aaron Aikman Armor'-outfits bekendgemaakt. Dit schepte de indruk dat er verder geen outfits aan de game toegevoegd gingen worden en zorgde voor ophef bij de fans.

Spelers klaagden over het feit dat Insomniac niet de wensen van de fans had vervuld met het ontbreken van de Raimi-outfit, ondanks dat de ontwikkelaar liet weten naar de mensen te luisteren. Echter schepte de ontwikkelaar duidelijkheid door te zeggen dat het luisteren naar de fans niet altijd betekent dat het ook daadwerkelijk verwezenlijkt wordt.

Nu heeft Insomniac toch de outfit in de game geplaatst en meldt in de tweet dat de outfit nu gratis beschikbaar is in de game.

De laatste uitbreiding van Spider-Man, Silver Lining, is vanaf 21 december beschikbaar op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Wat gaaf !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren