1. Internetvriendin redt Britse gamer na epileptische aanval

Internetvriendin redt Britse gamer na epileptische aanval

Geen reactie en alarmerende geluiden tijdens online gamen

Een Amerikaanse gamer genaamd Dia Lathora heeft het leven gered van een Britse tiener die een beroerte kreeg tijdens het online gamen.

De Britse tiener, genaamd Aidan Jackson, was aan het gamen toen hij plots een beroerte kreeg. Gelukkig speelde Aidan online met zijn vriendin Dia Lathora. De vrouw kreeg tot haar verbazing geen reacties meer van de Brit en hoorde alarmerende geluiden door haar headset heen komen. De vrouw had snel door dat het niet goed was en besloot de lokale politie te bellen.

"Toen ik realiseerde dat ik geen reactie meer kreeg, heb ik direct het alarmnummer van Europa opgezocht", verklaart Lathora.

Lathona kon het alarmnummer echter niet vinden en besloot dus een ander nummer te bellen om de locatie en het adres van Jackson te delen. Door het snelle handelen van de lokale politie en de Amerikaanse vrouw waren de eerstenhulpverleners op tijd om de jongen zijn leven te redden.

De ouders van Jackson hadden in eerste instantie niets door en hadden dan ook geen idee waarom de politie aan de deur stond. De politie rapporteerde dat ze op een melding zijn afgekomen die dit adres betreft. Dit kwam als een verrassing voor de ouders van de getroffen jongen, aangezien zij de politie niet hadden gebeld. De politie verklaarde vervolgens dat het ontvangen telefoontje uit Amerika afkomstig was.

Jackson werd met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht en is daar onderzocht. De jongen is inmiddels weer thuis en verkeerd in een stabiele situatie. Zowel Jackson als zijn ouders zijn de internetvriendin enorm dankbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Huh wat had hij nou een EPILEPTISCHE AANVAL of een beroerte? De titel zegt het eerste en in de tekst staat beroerte.
  • @DefenseForceNL Het was een epileptische aanval!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren