1. Speler maakt Intro Avatar: Last Airbender na in Super Smash Bros. Ultimate

Speler maakt Intro Avatar: Last Airbender na in Super Smash Bros. Ultimate

Lang geleden leefde de vier naties in vrede samen...

Wat krijg je als je de intro van een goede serie als Avatar namaakt in de stijl van een game als Super Smash Bros. Ultimate? Een fantastische video.

Avatar: The Last Airbender, één van de populairste en succesvolste tekenfilms uit de afgelopen vijftien jaar blijft nog steeds populair. Smash Films, de maker van het onderstaande filmpje, heeft de intro van The Last Airbender frame voor frame nagemaakt in de stijl van Super Smash Bros. Ultimate. Hiervoor zijn meerdere Mii-personages gebruikt en enkele Super Smash Bros.-vechters. Bekijk hieronder het fantastische resultaat.

Na het succes van Avatar: The Last Airbender en het vervolg The Legend of Korra, kwamen de makers met The Dragon Prince. In de review noemt Jacco The Dragon Prince een Avatar-waardige serie, waarvan het eerste seizoen jammer genoeg al over is voordat je het doorhebt. Dit jaar verschijnt een nieuw seizoen.

Eerder werd ook bekend dat bedenkers van de The Last Airbender, Bryan Konietzko en Michael DiMartino, de Legende van Aang tot leven wekken in een nieuwe live-action-serie voor op Netflix. Vooralsnog is er geen nieuws over de releasedatum of de cast van de serie. De productie van de serie begint in 2019.

Avatar

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Amazingggg

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren