1. Introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure onthuld

Introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure onthuld

Inclusief commentaar van de ontwikkelaar

Sony Interactive Entertainment onthult de introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure.

De video werd gedeeld in een blogpost van PlayStation. Behalve de korte video bevat het bericht ook informatie over de speciale edities van de lanceertitel.

Ned Waterhouse, design director bij Sumo Digital, geeft aan dat Sackboy: A Big Adventure een spectaculair 3D-avontuur biedt dat ook coöperatief gespeeld kan worden. De regisseur vertelt verder dat de besturing net even anders is dan in de Little BIg Planet-spellen, waar we Sackboy uiteraard van kennen.

"We willen elk level in de game uniek laten aanvoelen en spelers blijven verrassen met wat er nog komt", verhaalt de regisseur.

Ook onthult de blogpost de Digital Deluxe Edition van Sackboy: A Big Adventure. Deze editie bevat een digitaal art book, de soundtrack, exclusieve emotes, avatars en vier Sackboy-kostuums van iconische PlayStation-personages.

Dan is er ook nog de Special Edition, dit pakket bevat alles van de Digital Deluxe Edition inclusief een fysieke kopie van de game en een Sackboy-knuffeltje. De Special Edition is enkel verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren