1. IO Interactive gaat zich focussen op Hitman 3

IO Interactive gaat zich focussen op Hitman 3

Hitman 2 neemt een stapje naar achteren

IO Interactive heeft in hun laatste roadmap bekendgemaakt dat het Hitman 2-team zich meer op de toekomst gaat richten. In andere woorden; ze richten zich meer op Hitman 3.

Hitman 2 ontvangt nog altijd updates en patches, maar het lijkt erop dat IO Interactive hier langzaam mee gaat stoppen. "We kijken nu vooral naar de toekomst, dat houdt in dat we onze aandacht langzaam wegtrekken van Hitman 2 en ons gaan bezighouden met het volgende deel, dat overigens goed onderweg is", schrijft de ontwikkelaar.

Hitman 2

Goed nieuws dus voor Hitman-fans, het was immers niet vanzelfsprekend dat de avonturen van Agent 47 in de nabije toekomst voortgezet gingen worden. De ontwikkelaar werkt namelijk op dit moment ook aan een andere game, die wordt uitgegeven door Warner Bros.. Tijdens de aankondiging van dit project vertelde de ontwikkelaar dat ze graag andere werelden willen verkennen. Uit deze boodschap begrepen veel fans dat een volgend Hitman-deel er voorlopig niet ging verschijnen.

IO Interactive geeft in de roadmap aan dat de game voorlopig nog wel onderhouden wordt, maar dat er geen nieuwe missies meer worden toegevoegd. Wel verschijnen er nog nieuwe contracten en seizoensactiviteiten.

Hieronder vind je een video met de roadmap van Hitman.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren