1. iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

Handig

Apple heeft een nieuwe update van iOS uitgebracht dat officiële ondersteuning toevoegt voor PlayStation 5 en Xbox Series X-controllers.

Dat laat Apple weten in een nieuwsbericht. Zodra de update is geïnstalleerd, kunnen Iphone-bezitters simpelweg de Pair-knop op de Xbox-controller indrukken om de controller de koppelen aan hun telefoon. 

DualSense-gebruikers moeten de Share- en PlayStation-knop tegelijk indrukken tot het lichtje op de controller begint te flikkeren om beide apparaten met elkaar te verbinden. Zodra deze actie is uitgevoerd, verschijnt de controller in onder bluetooth-apparaten op je telefoon. Datzelfde geldt overigens voor Xbox controllers. 

De 14.5 update introduceert ook allerlei andere features, zoals de mogelijkheid om Iphones te ontgrendelen via de Apple Watch. Hierover lees je alles in het nieuwsbericht van de techgigant.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren