1. It Takes Two van makers A Way Out verschijnt in maart 2021

It Takes Two van makers A Way Out verschijnt in maart 2021

Kibbelend koppel moet leren samenwerken

It Takes Two, de nieuwe game van de makers van A Way Out, verschijnt op 26 maart 2021.

Dat werd tijdens The Game Awards aangekondigd. Ontwikkelaar Hazelight, bekend van A Way Out en Brothers: A Tale of Two Sons, werkt al geruime tijd aan deze coöperatieve actie-adventuregame.

Het spel draait om het koppel Cody en May, dat regelmatig ruzie heeft. In de game belanden ze door een toverspreuk in een kleurrijke fantasiewereld als een stel poppen, waar ze alleen uit kunnen komen door te leren samenwerken. Het spel kan zowel alleen als in co-op gespeeld worden.

"Bij Hazelight proberen we altijd de grenzen van wat verwacht wordt in games te verleggen, en It Takes Two zal je absoluut verbazen", aldus Hazelight-oprichter Josef Fares. "We hebben alles wat we geleerd hebben van de vorige games gebruikt en nog een tandje bijgeschakeld, waardoor de verhaallijn en de spelmechanismen intrinsiek met elkaar verbonden zijn voor een grensverleggende ervaring."

It Takes Two komt op 26 maart 2021 zowel fysiek als digitaal uit voor PlayStation 4, Xbox One, Origin en Steam. Mensen die de game op PS4 of Xbox One kopen kunnen de game gratis upgraden naar de next-gen versie. Het spel kost 39,99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren