1. Details gelekt door GameStop over Mortal Kombat 11

Details gelekt door GameStop over Mortal Kombat 11

Nieuwe afbeelding getoond van Shao Kahn

De Italiaanse websiteversie van GameStop heeft met de plaatsing van de aankomende game Mortal Kombat 11 nieuwe details gelekt over de game. In de beschrijving van de betreffende game wordt onder andere een nieuwe afbeelding getoond van het personage Shao Kahn.
Mortal Kombat 11

In de details wordt gesproken over een nieuwe game-engine binnen Mortal Kombat 11. Deze nieuwe engine moeten de scènes in de game nog bloederiger maken dan dat ze vooraf al waren. Ook is er een zogenoemde Fatality GoreTech toegepast die de executies nog gruwelijker maakt.

Verder worden er nieuwe systemen toegepast waardoor het mogelijk is om personages te personaliseren. Ook worden beloningen voortdurend bijgewerkt en is er verbeterde matchmaking. Hiermee wordt vooral de nadruk gelegd op het zodanig versterken van de multiplayer-modus zodat het geschikt is voor e-sports.

Naast de normale versie heeft Mortal Kombat 11 een Premium-editie waarmee de game in een steelcase wordt geleverd en de spelers een Kombat Pass krijgt. Deze Kombat Pass bevat zes personages evenals zes Battlepasses.

Mortal Kombat 11 werd kort geleden onthuld tijdens The Game Awards via een trailer. Met de onthulling werd tevens bekend dat de game ook uit gaat komen op de Nintendo Switch.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april 2019 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren