1. Jaag op de Wolf Man in nieuwe Red Dead Online-update

Jaag op de Wolf Man in nieuwe Red Dead Online-update

Want Dead or Alive

Rockstar voegt een nieuwe vijand toe aan Red Dead Online, genaamd The Wolf Man. Spelers kunnen de premie nu accepteren en hiermee leuke beloningen vrijspelen.

Een vervreemde kluizenaar is voortvluchtig en wordt gezocht voor een aantal misdrijven die hij heeft gepleegd. Zo wordt de gewelddadige man verdacht van een reeks brute moorden. De geruchten gaan dat de man zich verstopt in de bergen, daar waar de sneeuw het dikst is. Het gebied barst van roofdieren en vijanden, het advies is dan ook om Predator Bait mee te nemen.

Wanneer spelers de man hebben ingerekend of vermoord, ontvangen ze de mogelijkheid om de missie opnieuw te spelen. Deze keer kunnen spelers de moeilijkheidsgraad echter zelf bepalen. Als je ervoor kiest om de misse van de Wolf Man op het moeilijkste niveau speelt, dien je de beruchte zwerver levend aan te leveren. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de beloning. Elke speler ontvangt na het voltooien van de premie (op welke moeilijkheidsgraad dan ook) een unieke rode variant van de Strayhorn-laarzen.

Red Dead Online

Daarnaast voegt de update nieuwe wekelijkse uitdagingen toe aan de game, vind alle items en lever ze voor 30 september in bij Madam Nazar voor leuke beloningen. Bovendien kunnen spelers deze week aan de slag met de Elimination Series.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Die Legendary bounties zijn echt heel erg leuk.

  Voor mij heeft de game zich wel in ere hersteld. Het is nu echt heel leuk om te spelen.

  Nu ik lvl 20 ben met bounty hunter rol is mijn personage qua looks 100% klaar

  https://i.postimg.cc/mZ3jb1zn/Red-Dead-Redemption-2-20190924151613.jpg

  https://i.postimg.cc/yYVPW608/Red-Dead-Redemption-2-20190924151942.jpg

  En m'n paard is qua looks ook perfect

  https://i.postimg.cc/5Nnmzcmq/Red-Dead-Redemption-2-20190924151808.jpg
 • Kijk uit voor level 1…de man wordt achterna gezeten door een beer die hem direct vermoord. Direct de beer neerknallen.
 • @san5324
  Op level 3 kost het inmiddels al twee headshots met explosive rounds van een rollingblock rifle om die beer neer te krijgen.
  Ik geloof dat je vanaf level 4 hem ook levend moet inleveren.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik heb die knakker altijd levend ingeleverd dat is denk ik niet het probleem.. Had je meer wolven met level 3?
 • Hmm ik ben die beer enkeltegen gekomen een paar meter voor de prison wagon. Maar nog nooit op de lokatie waar je the wolf man vind. Ben de wolf man ook nooit ergens anders tegen gekomen dan op de berg bij een kleine tent.
 • @Meta_coola

  Mijn level 1 kwam hij de berg afgerend en riep hij dat er een beer kwam.

  Mijn level 2 was ie boven op een andere berg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren