1. Jade keert terug in Mortal Kombat 11

Jade keert terug in Mortal Kombat 11

Fighter komt op 23 april uit

Jade keer terug als speelbaar personage in Mortal Kombat 11.

Het personage ontbrak in Mortal Kombat 10, maar is weer terug voor het elfde deel. Jade is een vrouwelijke ninja die al geruime tijd in de serie zit. Zoals gebruikelijk heeft ze haar groene kleding en staf bij zich. Het gaat wel om een ondode versie van Jade, aangezien ze in Mortal Kombat 9 werd gedood door Sindel.

Volgens ontwikkelaar NetherRealm is Jade een 'heavy zoning fighter'. Met haar staf kan ze vijanden op afstand houden, maar een voorwaartse schop en haar boog zijn erg handig voor gevechten van dichtbij. Er is ook al één fatality van Jade getoond, waarbij ze haar staf gebruikt om tegenstanders door middel te scheuren.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kan me nog herinneren bij deel 1 dat het een hele opgave was om een fatality uit te voeren met een eindeloze knoppen combinatie. Is dat bij deze game ook zo? Het ziet er wel prachtig uit, maar niet meer mijn ding. Ik word oud
 • @Monojaxx

  Deel 1? Uit 1992?
  Lol in dat spel waren de fatalities het makkelijkste van allemaal.

  Scorpion bijvoorbeeld was gewoon Block(L+R) en up op sweep afstand dacht ik.

  Sub-Zero was F-D-F en HP
 • @Ramirez

  Nah ja, misschien was het deel 2 of 3? 😂

  Ben jij ook al zo oud dan?😂
 • @Monojaxx

  MK1 Sonya fatality move
  Kiss of Death - F-F-B-B-BL

  MKX Sonya fatality move
  Target Marked - Dn, Dn, Bk, Fwd, R2

  Ik zou niet zeggen makkelijk maar in X gaan ze wel iets makkelijker dan in deel 1.
 • Ik vind Mortal Kombat zonder twijfel de beste beat 'em up (persoonlijke smaak), maar ik weet nog niet of ik deze ga kopen.

  Dit soort spellen is gewoon het leukst als je het met vrienden op de bank speelt. De eerdere Mortal Kombat's speelde ik altijd met een vriend van me (en ook erg vaak), maar aangezien ik sinds een goed jaar verhuisd ben naar de andere kant van het land, zijn die game-avonden nog maar eens in de twee/drie maanden.

  In mijn eentje speel ik dit soort spellen toch een stuk minder en online is ook minder leuk dan op de bank met een biertje en een hoop gescheld erbij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren