1. Jagex organiseert achtste RuneFest in Londen

Jagex organiseert achtste RuneFest in Londen

5 en 6 oktober kunnen RuneScape-fans genieten

Jatex organiseert het achtste RuneFest-evenement dat 5 en 6 oktober in Londen plaatsvindt. Fans kunnen nu kaartjes kopen.

Het RuneFest-evenement is te bezoeken in het Farnborough Exhibition & Conference Centre, net buiten Londen. Kaartjes kosten 150 pond (ongeveer 170 euro), waarmee fans toegang krijgen tot RuneFest, maar ook RuneScape Live. Dit is een voorstelling waarbij een orkest live muziek uit de game speelt. Naast de bestaande gamemuziek zijn er nieuwe stukken gecomponeerd voor dit evenement door de prijswinnende componist James Hannigan (bekend van RuneScape, Harry Potter-films en Command and Conquer: Red Alert 3).

Met het RuneFest wordt de verjaardag van de MMOPRG RuneScape gevierd. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar van de game. 'Old School' RuneScape, die de graphics en gameplay van 15 jaar geleden bevat en de 'normale' versie die in dit opzicht meer met zijn tijd meegaat.

RuneFest

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren