1. James Gunn maakt mogelijk nieuwe Suicide Squad-film voor DC

James Gunn maakt mogelijk nieuwe Suicide Squad-film voor DC

Zou niet een direct vervolg op de vorige Suicide Squad worden

DC Films heeft mogelijk James Gunn ingehuurd om een nieuwe Suicide Squad-film te regisseren.

Dat claimt The Wrap te hebben gehoord. Het zou niet om een direct vervolg op het in 2016 verschenen Suicide Squad gaan. In plaats daarvan zou Gunn een eigen versie van de franchise willen maken. Het is niet duidelijk of daardoor het verhaal ook een reboot krijgt en de personages door andere acteurs en actrices vertolkt gaan worden.

Het gerucht is opvallend, omdat Gunn vooral bekend was om zijn Guardians of the Galaxy-films voor concurrent Marvel. Na de tweede film werd Gunn echter ontslagen door Disney. Oude tweets waarin Gunn seksueel getinte en extreem beledigende grappen maakten, kwamen bovendrijven en daardoor besloot Disney de regisseur te laten gaan.

Het gerucht is nog niet officieel bevestigd, maar waar rook is, is meestal vuur.

James Gunn

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Nog steeds belachelijk dat deze geweldige man ontslagen is door een een paar domme grappen van tig jaar geleden. (sowieso hoe stom de grap ook is of over welk onderwerp het gaat, grappen mogen nooit een reden zijn om iemand te ontslaan. En daarbij blijf ik van mening dat over maar dan ook echt over alles grappen gemaakt mag worden)

  Alleen al omdat gunn deze film gaat maken, ga ik er voor naar de bioscoop.
 • @Meta_coola
  Hear hear! En Guardians 3 boycotten. Belachelijk gedrag van Disney om het conservatieve/ rechtse deel van hun publiek een beetje mak te houden.
 • @Basbanaan Bedoel je niet hoe conservatief/rechts de kwetscultuur van progressief/links tegen hen gebruikten.

  En oh ja, op welk spel is deze film gebaseerd?
 • @Heer Mida

  Nogmaals insidegamer.nl is meer dan enkel games. Het is juist goed dat items als dit gepost worden op insidegamer.nl.
 • Goede zaak wat mij betreft. 1 omdat ik het jammer vond dat de beslissing door Disney werd genomen. En 2 omdat Suicide squad wel een flinke kwaliteitsinjectie kon gebruiken. De eerste was erg zwak mijns inziens.
 • @xevulutionx

  Script werd geschreven in 5-6 weken tijd en de productie zat na de eerste trailers in volle reshoots om de film meer zoals dat te maken.
  De film had veel beter kunnen zijn, als het een betere pre-productie had mogen hebben van WB.

  Ook al heb je wel gewoon gelijk, de film was gewoon slecht. Tot zekere waarde vermakelijk….maar nog steeds slecht.
 • Hoop het wel heel erg, de beste regisseur in het pure comic book genre.
  Mensen kunnen wel andere regisseurs roepen…maar James Gunn heeft naast het verstand van comic books(hij is een fan), ook meegewerkt aan het in elkaar zetten van de hele MCU sinds Phase 3.
  En aan alles te zien…Phase 3 is in elk opzicht beter dan Phase 1 en Phase 2, voor al de comic book feel.

  Daarbij is Suicide Squad ook iets meer in zijn straatje dan Guardians of the Galaxy, voor de mensen die zijn film Super kennen uit 2010.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren