1. De Wouter (én stagiairs)-afscheidsstream

De Wouter (én stagiairs)-afscheidsstream

"D*cks, d*icks, d*cks...!"

Vandaag is de allerlaatste 'vaste dag' van Eindbaas Wouter hier op de redactie. Hij gaat namelijk niet alleen de hoofdredactie van Power Unlimited-magazine doen, maar ook freelancen. Dus we moeten het op veel dagen zonder zijn fijne gezelschap doen. Dus staat hij vandaag op de stream in de spotlight.

Maar het is niet alleen de 'laatste dag' van Wouter; na zes maanden nemen we ook afscheid van de huidige lichting stagiairs. Voor de voorlopig laatste keer komen Coby Dakota van Skelteren, Dagmar 'Teddy' de Groot, Niels 'Roedie' Arts, Luuk 'Joel' Hijne en Melvin 'nooit een bijnaam gekregen' Aelbrecht nog even langs om tot ziens te zeggen.

Wat gaan we doen? Wouter mocht zijn lievelingsgame kiezen, dus dat wordt Phoenix Point of Injustice 2 (op het moment van schrijven heeft 'ie nog steeds geen beslissing genomen). En rond een uur of vier gaan we met z'n allen keihard aan de koffie en gaan we lol trappen met Jackbox Party Pack-games.

Wordt het chaos? Vast wel. Wordt het gezellig? Als jullie ook even hoi komen zeggen, sowieso.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik gok gewoon om 15.00? ;)
  • Voor iedereen die vandaag afscheid heeft genomen; bedankt voor jullie inzet voor Insidegamer en succes met jullie volgende uitdaging!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren