1. Japanse trailer Pokémon Sword and Shield laat zien wat je kan verwachten
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Japanse trailer Pokémon Sword and Shield laat zien wat je kan verwachten

We gaan op reis!

Het langverwachte nieuwste deel in de Pokémon game-franchise is er bijna, om even alle aspecten van de game samen te vatten is er een Japanse overview-trailer uitgebracht over Pokémon Sword en Shield.

De nieuwe games zijn er bijna, nog twee weken en dan kunnen spelers eindelijk de wereld ontdekken en beginnen met het vangen van de nieuwste pokémon. De onderstaande trailer geeft nog even duidelijk weer wat we allemaal kunnen verwachten, ondanks dat het natuurlijk Japans is.

In het overzicht zien we natuurlijk veel nieuwe pokémon in actie, van Scorbunny tot de speciale editie van Sirfetch’d en Alcremie. Ook zien we veel van de omgeving waarin het avontuur zich plaats gaat vinden en de gyms, waarin je het op gaat nemen tegen de gymleaders. Je kan met je pokémon spelen, eten koken en uitgebreide je personage aanpssen.

Jacco heeft een interview mogen houden met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield. Lees het volledige interview hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik ben heel benieuwd. Hoop dat ze nog veel features niet bekend hebben gemaakt. Waardoor we nog vaak verrast kunnen worden door alle content. Lijkt er wel echt op dat we ook niet meer informatie krijgen tot de game uitkomt.
  • Ik heb toch mooi Sword geprorderd en de steelcases is al besteld! Lijkt me een goeie game te worden. Alleen wat jammer van de graphics.
  • @blue_blade_3

    Die textures van bomen(en open werelden) zien er hetzelfde uit in games als Dragon Quest XI en Yo-Kai Watch 4.
    Ik heb liever dat de animaties er tof uitzien en soepel lopen, wat zeker het geval lijkt te worden.

    En zelf heb ik Shield in de pre-order. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren