1. Japanse retrogamegroep deelt gratis Super Nintendo's uit

Japanse retrogamegroep deelt gratis Super Nintendo's uit

Aan families in quarantaine

De Japan Retro Game Association, afgekort JARGA, deelt honderd gratis Super Nintendo-consoles uit. De associatie maakte de actie bekend op hun website.

Heel Japan zit op dit moment in quarantaine vanwege het coronavirus. Om Japanse families met kinderen te helpen is de JARGA een actie gestart om de gezinnen te helpen in de quarantaineperiode. Alle families met één of meer kinderen onder de zestien jaar kunnen zich via de website van de associatie aanmelden om kans te maken op een Super Famicom. Bij een console worden kabels, één controller en twee games meegeleverd; Donkey Kong Country en Final Fantasy 6.

De Super Famicom, in het Westen bekend als de Super Nintendo (SNES), was het tweede console van Nintendo. De SNES kwam in 1990 uit in Japan en kwam in 1992 uit in Nederland. Families kunnen zich tot 27 april inschrijven.

NES

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren