1. Japanse show brengt donderdag 'schokkend' Pokémon-nieuws

Japanse show brengt donderdag 'schokkend' Pokémon-nieuws

Eevee Eevee? Eevee!

"Schokkend nieuws", zal donderdag over Pokémon onthuld worden door de Japanse Variety Show Oha Suta, heeft de fansite Serebii gemeld.

Wat dat nieuws precies is, wordt verder niet gezegd. Wel vertelde industrie-insider Emily Rogers een paar weken terug dat Nintendo deze maand nog een Pokémon-versie voor de Switch onthult. Er bestaat een mogelijkheid dat op donderdag gebeurt en de show wordt om 00:05 Nederlandse tijd uitgezonden op Japanse televisie. Oha Suta verwoordt het dus als "schokkend nieuws" en zegt dat "een nieuw verhaal van start gaat".

Er gaan de laatste tijd een hoop geruchten de ronde over de aankomende Pokémon-game voor de Switch. Zo speelt de game zich volgens geruchten af in de Kanto-regio en zouden spelers pokémon moeten vangen op dezelfde manier als in Pokémon Go.

Pokemon nintendo switch pikachu

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Hopelijk niet de leak die is vrijgekomen. Dat lijkt me namelijk het he-le-maal niks. Ik hoop echt op een nieuwe game met 3D battles en veel end-game content
 • @blue_blade_3

  Het vangen van pokemon mag van mij best veranderd worden door het vangen op de manier als pokemon go.
 • @Pinda NL
  Ik ben er niet op tegen maar liever niet. Ik vind het allemaal wel prima om gewoon op een knop te kunnen drukken. Ideaal zou zijn als ze een optie bieden natuurlijk.
 • Eerst splatoon, nu dit
 • Denk dat Pikachu stopt als Pokémon, of misschien nog even gaat cashen in Qatar en dan zijn bliksem aan de wilgen hangt.
 • Zal wel over de anime gaan. Zie weinig reden om game gerelateerd nieuws te verwachten in een tv show die gericht is op kinderen. (fanbase van pokemon games ligt iets breder dan dat, anime van pokemon daarintegen is van kinds niveau)
 • @capt-hb
  Als je er niks van kent kun je beter zwijgen!

  Maar goed, heb de trailer voor Pokemon Let's Go Pikachu/Eevee gezien, ik ben hier echt zeer tevreden over (al zal ik de pokemon Go integratie niet gebruiken, heb dat nooit gespeeld en ben het ook niet van plan te gaan doen).
  Laat 16 november maar komen!
 • Nog nooit van Oha Suta gehoord, maar ik denk dat ik de show toch eens een kans ga geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren