1. 'Jean-Ralphio' speelt rol van Sonic in aankomende film

'Jean-Ralphio' speelt rol van Sonic in aankomende film

The beeeeeeeheeeeeeeest...

Acteur Ben Schwartz, vooral bekend van zijn rol als Jean-Ralphio Saperstein in de comedyserie Parks & Recreation, gaat de rol van Sonic in de aankomende live-action film vertolken. Dat meldt Variety.

Schwartz is verder ook bekend van House of Lies en de Ducktales-reboot, waar hij de stem van Kwek inspreekt. De meesten kennen hem echter als Jean-Ralphio Saperstein, de zo irritant mogelijk neergezette zakenpartner van Aziz Ansari in de serie.

Eerder werd al bekend dat Jim Carrey de rol van Dr. Eggman op zich neemt. Ook James Marsden (Hairspray, Westworld) en Tika Sumpter hebben rollen. Het blijft echter de vraag hoe de film precies gaat werken. Zijn alle personages echte mensen met alleen Sonic door de computer geanimeerd? Vanaf 15 november draait de film in de bioscoop en gaan we het zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • i dont like this at al.
  • Ik heb nog steeds moeite met me voor te stellen hoe dit er uit gaat zien. Kan niet anders dan crap worden denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren