1. Residnent Evil-hoofdstuk komt in juni naar Dead by Daylight

Residnent Evil-hoofdstuk komt in juni naar Dead by Daylight

Resident Evil Chapter verschijnt op 15 juni

Vanaf 15 juni kunnen Jill Valentine, Leon Kennedy en Nemesis uit de Resident Evil-games bestuurd worden in Dead by Daylight.

Het was al bekend dat er een Resident Evil-hoofdstuk naar de horrorgame kwam, maar nu is ook bekend om welke personages het gaat en wat de lanceerdatum is. Elk van de drie personages heeft zijn eigen perks. Zo kan Leon met Flashbang een compleet nieuw item laten spawnen. De Nemesis is natuurlijk de Killer die spelers kunnen besturen. Met tentakels kan het andere spelers aanvallen.

Er zitten voor het eerst ook door de AI bestuurde Killers in de game in de vorm van zombies. Spelers moeten dus ook aanvallen van zombies zien te vermijden. Tot slot wordt er een nieuwe map toegevoegd gebaseerd op het Raccoon City-politiestation.

De Resident Evil Chapter voor Dead by Daylight komt op 15 juni uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Steam, Stadia en Nintendo Switch. Mensen die het hoofdstuk kopen ontvangen een gratis Umbrella Corporation-charm voor in de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren