1. Jimmy Fallon speelt demo van Mario Tennis Aces

Jimmy Fallon speelt demo van Mario Tennis Aces

Fallon ramt er op los

Er is een video verschenen waarin Jimmy Fallon, de gastheer van het programma The Tonight Show op NBC, de demo van Mario Tennis Aces speelt.

Fallon speelt potjes met Mario, Bowser en Spike en licht daarmee verschillende speelstijlen uit. De presentator laat tevens zien hoe de energie-balk werkt. Spelers vullen de balk door tegen de bal te slaan. Als de balk gevuld is kan vervolgens een skill shot uitgevoerd worden. Fallon demonstreert in de video een skill shot met Bowser, waardoor Luigi achterover valt.

Als laatste speelt de beroemdheid samen met een vriend in splitscreen-modus. Zijn vriend merkt op dat de Joy-Con erg snelle feedback geeft.

Mario Tennis Aces komt 22 juni naar Nintendo Switch, maar spelers kunnen voor de release van het spel meedoen aan Mario Tennis Aces-toernooien.

Kort geleden heeft Fallon samen met zangeres Ariana Grande opgetreden in The Tonight Show. Daarbij werden uitsluitend Nintendo Labo-instrumenten gebruikt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren