1. Joe Taslim speelt Sub-Zero in nieuwe Mortal Kombat-film

Joe Taslim speelt Sub-Zero in nieuwe Mortal Kombat-film

Finish him!

Sinds de aankondiging van de nieuwe Mortal Kombat-film, is het redelijk stil geweest rondom het filmproject. Tot op heden, want de acteur die in de huid van Sub-Zero kruipt, is bekend gemaakt.

James Wan, regisseur van onder andere Aquaman,is inmiddels druk bezig met het regisseren van de nieuwe Mortal Kombat film. Eerder werd er al aangekondigd dat de film vanaf 5 maart 2021 naar de bioscoop komt.

Volgens Hollywoord Reporter gaat Joe Taslim de rol van Sub-Zero vertolken in de nieuwe Mortal Kombat-film. Naar verluidt is Taslim de eerste acteur die officieel is vastgelegd voor de aankomende Mortal Kombat-film. Dit betekent dat er nog een hoop moet gebeuren op casting-gebied. Taslim is een martial arts-artiest die uitkomt voor het nationale judo-team van Indonesië. Deze vaardigheden maken Taslim bijzonder geschikt voor de rol van Sub-Zero, Mortal Kombat staat namelijk helemaal in het teken van allerlei vechttechnieken.

Taslim

Er is nog altijd niks is losgelaten over het plot van de nieuwe Mortal Kombat film. Maar het is natuurlijk wel leuk om te speculeren over welke acteurs de andere personages moeten gaan spelen. Wie zouden jullie casten voor de film en als welk Mortal Kombat-personage?

Mortal Kombat is vanaf 5 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren