1. Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast

Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast

Pedro Pascal speelt Joel, Bella Ramsey speelt Ellie

Het is bekend wie Joel en Ellie in de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us gaan spelen.

De rol van Joel wordt vertolkt door Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian en Game of Thrones. Naast hem schittert Bella Ramsey als Ellie. Ramsey is vooral bekend om haar rol als de jonge edelvrouw Lyanna Mormont in Game of Thrones.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Craig Mazin, bekend van de geprezen miniserie Chernobyl, en Naughty Dog's Neil Druckmann. Voor zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen, maar er zijn plannen voor de verfilming van The Last of Us: Part 2 bij succes van de serie. 

In The Last of Us wordt een groot deel van de beschaving besmet met een virus waardoor men in agressieve, zombie-achtige wezens verandert. De weduwnaar Joel krijgt in deze post-apocalyptische wereld de opdracht om het meisje Ellie weg te smokkelen. De twee reizen door de Verenigde Staten en leren elkaar steeds beter kennen, terwijl Joel worstelt met het verliezen van zijn gezin. 

Zowel The Last of Us als het vorig jaar verschenen vervolg worden als twee van de beste games van de afgelopen tien jaar gezien. Beide spellen zijn ontwikkeld door Sony-studio Naughty Dog. Het is nog niet bekend wanneer de HBO-serie moet verschijnen.

The Last of Us

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ja ben wel blij met de casting, ben grote fan van Pedro Pascal, dus laat maar komen.
  • "maar er zijn plannen voor de verfilming van The Last of Us: Part 2 bij succes van de serie".

    Als ze een Abby willen hebben die naast haar fysiek ook nog kan acteren. Dan mogen ze nu al met de casting beginnen, anabolen bestellen en het krachthonk in.
  • Dus eigenlijk gaan we vooral game of thrones acteurs zien? Niet verwonderlijk want die is ook van HBO

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren