1. John Cena speelt Duke Nukem in film

John Cena speelt Duke Nukem in film

Releasedatum nog niet bekend

WWE-worstelaar John Cena gaat de rol van Duke Nukem in een aankomende film rondom de gameheld vertolken.
Dat melden producenten Andrew Form en Brad Fuller in een interview met Cinema Blend. "Ja, we werken nu met (John Cena). We hebben nog geen script, maar het is bevestigd. Mocht hij het script lezen en het niet leuk vinden zou hij vast wel een manier kunnen vinden om het niet te doen, maar op dit moment is hij onze man."


Form en Fuller melden dat ze de film op de Deadpool-franchise willen laten lijken door een soortgelijke mix tussen actie en humor te bieden. De Duke Nukem-games staan bekend om het geweld, strippende vrouwen en de gevatte one-liners van het hofdpersonage.

Het is nog niet bekend wanneer de film uit moet komen. In april verschijnt wel de meest recente film van Form en Fuller in de bioscoop, A Quiet Place.

"Het gamepersonage Duke Nukem heeft enorm veel charisma en niet geheel toevallig heeft John Cena dat ook. De gamereeks is sinds Duke Nukem Forever in een gapend gat gevallen, maar deze film vind ik eigenlijk helemaal niet zo'n slecht idee, zeker niet met Cena in de hoofdrol. Laat maar komen dus!" - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Deze film komt een aantal jaar te laat. Dolph Lundgren had de rol moeten hebben
  • Hij is Duke Nukem
  • Dit moet wel zo’n typische RTL7 film worden met Steven Seagal, Jean-Cleaude Vandamme of Arnie. John Cena is daar geknipt voor volgens mij.
  • Ik denk dat hij wel de juiste persoon voor deze film is .. Of ik hem ga bekijken is een tweede.
  • heerlijk kijkvoer, verstand op 0 en genieten
  • Shake it, baby!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren