1. John Romero werkt aan Empire of Sin

John Romero werkt aan Empire of Sin

Verschijnt in de lente van 2020 op Switch, PS4, Xbox One en pc

Romero Games' nieuwe titel is Empire of Sin. Dat bleek uit de Nintendo Direct vanavond.

De game komt in de lente van 2020 naar Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Romero Games is de studio van legendarische Doom-ontwikkelaar John Romero. Het was al even bekend dat hij aan een nieuw spel werkte, maar nu is het spel onthuld. Empire of Sin wordt uitgegeven door Paradox Interactive.

Empire of Sin is een strategiegame die zich in het Chicago ten tijde van de drooglegging vorige eeuw afspeelt. Spelers bouwen hun eigen criminele organisatie op als één van de veertien beschikbare bazen en proberen zo de georganiseerde misdaad te leiden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik vind de trailer vrij nietszeggend, maar wel sfeervol en het idee van een strategiegame in een maffia-setting spreekt me eveneens aan.
  • Hm, ik zal hem eens checken. John Romero games zijn vaak goed,,behalve Daikatana,,we spreken niet over Daikatana.

    Off-topic; speaking of John, in een gameplay-trailer van Doom Eternal was er ergens te horen 'Final Round,,,,fight'. Misschien een referentie naar MK11 zodat mogelijk het kettingzaag-geluid in de Shang-Tsung trailer niet van Ash Williams komt maar van … Doomslayer?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren