1. John Romero toont spiritueel Doom-vervolg Sigil

John Romero toont spiritueel Doom-vervolg Sigil

Komt volgend jaar gratis uit

John Romero, de designer van Doom, maakt een onofficieel vervolg gemaakt Sigil.

Romero kondigde de game gisteren, op het vijfentwintigste jubileum van Doom, aan en noemde het "een officieel, spiritueel vervolg op de vierde aflevering van The Ultimate Doom." Romero kan geen echte Doom-game meer maken omdat de rechten van de franchise in handen zijn van id Software en Romero daar niet werkt.

Sigil lijkt erg op de klassieke Doom-games en bevat negen singleplayerlevels en negen deathmatch-levels. Het spel komt midden februari 2019 gratis uit, al hebben mensen wel de originele Doom nodig om hem te kunnen spelen.

Er komen tevens twee fysieke collector's editions van de game uit. De eerste kost 39,99 dollar en komt in een grote doos, waarin de game op een 16 GB USB-drive in de vorm van een floppy staat. De tweede collector's edition kost 166 dollar en bevat extra's zoals geprint artwork, een munt en een beeld of Romero's eigen hoofd op een speer. beide versies bevatten de soundtrack van Brian Patrick 'Buckethead' Carroll. Deze speciale edities kunnen vanaf nu en 24 december worden gereserveerd.

Sigil

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren