1. Just Cause-film in de maak bij man achter John Wick

Just Cause-film in de maak bij man achter John Wick

Veel meer details zijn er nog niet

Derek Kolstad werkt aan een film gebaseerd op de Just Cause-gamereeks.

Kolstad is de schrijver en bedenker van de populaire John Wick-films, waarin Keanu Reeves de hoofdrol speelt. Van John Wick is eerder deze week een vierde film aangekondigd, die in 2021 in de bioscopen moet draaien.

De Just Cause-film wordt uitgebracht door Constantin Film en Adrian Askarieh van Prime Universe Films produceert. Askarieh zou al jaren proberen een film gebaseerd op Just Cause van de grond te krijgen. Ook Square Enix overziet als uitgever van de games de verfilming. Veel meer details over de aankomende film zijn er nog niet.

De Just Cause-games van Avalanche Studios staan bekend om hun gigantische open werelden, waar spelers als agent Rico Rodriguez met zijn grijphaak en wapenarsenaal een hoop chaos veroorzaken.

Just Cause 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Op zich vind ik het goed dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in game-verfilmingen ondanks de vele flops, maar toch stel ik me er vragen bij waarom de verfilmingen 90% van de tijd zijn van games die op verhalend vlak niet veel te bieden hebben. Waarom geen verfilmingen van games die iets te zeggen hebben?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren