1. John Wick-skin voor Fortnite gelekt

John Wick-skin voor Fortnite gelekt

Verzamel tokens in de Limited Time Mode

Bekende Fortnite-dataminer Lucas7yoshi heeft een John Wick-skin ontdekt in de game. Ook is er meer gelekt over een bijbehorende Limited Time Mode.

Onderstaande afbeelding laat zien hoe de skin er in de game uit gaat zien. In een bijbehorende tweet laat Lucas7yoshi ook zien dat er een 'beschadigde' variant is, waarin John Wicks pak is gescheurd en zijn gezicht is bebloed.

John Wick

De datamine onthult ook meer over een Limited Time Mode in John Wick-thema. Spelers moeten samenwerken in teams om back bling-munten te verzamelen en andere premiejagers uitschakelen. Spelers moeten zoveel mogelijk munten verzamelen en kunnen in totaal driemaal sterven. Wanneer de Limited Time Mode in de game wordt gestopt is nog onduidelijk.

Het is wel relevant om te vermelden dat de nieuwe skin anders is dan de originele Reaper-skin. De originele Reaper skin was te verkrijgen als je de hoogste uitdaging van de derde battle pass behaalde. De skin is gebaseerd op John Wick en wordt nog steeds erg veel gebruikt.

Dat de John Wick-skin eraan zat te komen is niet voor iedereen een verassing. Het was een oplettende Reddit gebruiker al opgevallen dat het huis van John Wick al opdook in Paradise Palms. Daarnaast vond de lekker, FortTory, een speciale Wick bounty.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren