1. Joker komt vandaag naar Super Smash Bros. Ultimate

Joker komt vandaag naar Super Smash Bros. Ultimate

Update met Stage Builder ook vandaag uit

Vanaf vandaag kunnen Super Smash Bros. Ultimate-spelers met een Fighter Pass het personage Joker downloaden.

Joker is bekend van de Persona-reeks en is het eerste personage dat mensen die een seizoenspas voor de Switch-fighter hebben aangeschaft ontvangen. Naast het personage ontvangt men ook een Persona-arena in de vorm van Mementos en komt er diverse muziek uit de franchise naar de game.

Joker werd maanden geleden al aangekondigd, maar vannacht kondigde Nintendo pas aan dat Joker vanaf vandaag beschikbaar is. Het is nog niet bekend wie de andere personages die via de Fighter Pass beschikbaar komen zijn.

Daarnaast lanceert vandaag voor alle Smash Bros. Ultimate-spelers update 3.0 voor de game. Hierin zit onder andere de langverwachte Stage Builder, waarmee spelers hun eigen arena's kunnen maken. ook bevat de update een Shared Content-sectie waarin spelers hun custom content kunnen delen met anderen en is er een Video Editor.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ohh stage builder :D
  • OK goed nieuws. Alleen komt er geen Nintendo direct voor de E3 Want voor Mario maker 2 komt er een website online. Voor die Marvel game is er een release datum bekend. En voor Smash update 3.0 een trailer.
  • Voor ons in Nederland pas vanaf morgen. Onderhoud van het netwerk (voor de 3.0 patch) is gepland op 18 april van 2:50 tot 5:30 in de nacht. Nog eventjes wachten! Heel veel hype hier

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren