1. Journey to the Savage Planet voor Xbox Game Pass aangekondigd

Journey to the Savage Planet voor Xbox Game Pass aangekondigd

Football Manager 2020 komt naar Game Pass op pc

Er komen weer een aantal nieuwe games naar Xbox Game Pass, waaronder Journey to the Savage Planet.

In het spel bezoeken spelers in dienst van een ruimtebedrijf een planeet genaamd AR-Y 26 om te achterhalen of deze bewoonbaar is voor de mensheid. Dit gaat gepaard met het ontdekken van allerlei vreemde wezens, wonderschone natuur en de nodige humor. De game komt aanstaande donderdag op Xbox Game Pass te staan.

Daarnaast werd aangekondigd dat Alvastia Chronicles ook op donderdag op Xbox Game Pass verschijnt. Deze rpg met een retro-uiterlijk komt op een nog onbekende, latere datum ook naar Game Pass voor pc. Verder verschijnen ergens binnenkort ook Football Manager 2020, Mistover en Stranger Things 3: The Game op Game Pass voor pc.

Tot slot verdwijnen er ook weer wat spellen van de dienst. Op Xbox Game Pass verdwijnen op 15 april de games The Book of Unwritten Tales 2, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, MX vs ATV Reflex en Samurai Showdown 2. Op Game Pass voor pc worden op diezelfde dag Fez, Into the Breach, Prey en Valkyria Chronicles van de service verwijderd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Eerst deed het me weinig, maar nu zie ik dat er co-op in zit. Dan sowieso even proberen! :)
    Overigens wordt Yakuza Kimano ook toegevoegd, en is NieR: Automata sinds afgelopen week beschikbar. Zowel NieR als Yakuza zijn niet bepaald mijn type games ben ik achter gekomen..
  • @Gaaiz
    Wel mooi voor de Japanse markt, waar Gamepass eind deze maand ook eindelijk verschijnt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren