1. Jump Force Deluxe Edition aangekondigd, ook naar Nintendo Switch

Jump Force Deluxe Edition aangekondigd, ook naar Nintendo Switch

Moet later dit jaar uitkomen

Jump Force Deluxe Edition gaat uitkomen op de Nintendo Switch. Dat maakte uitgever Bandai Namco bekend met een trailer.

Jump Force kwam vorig jaar uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. In de game komt onze aarde in gevaar en moeten helden uit de populaire manga-series van Jump Magazine (Bleach, Dragon Ball, Naruto, etc.) de wereld zien te redden. De Deluxe-versie van de game gaat nu een jaar later ook op de Nintendo Switch uitkomen. De trailer van de aankondiging is hieronder te bekijken.

De Deluxe Edition van Jump Force bevat alle personages uit de basisgame plus de negen extra vechters van de eerste Character Pass. Deze versie voor Switch ondersteunt tot zes spelers voor offline versus en twee spelers lokaal.

Tevens is een nieuwe Character Pass aangekondigd die ergens dit jaar gaat verschijnen.

Jump Force is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de game op de Nintendo Switch uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Is dit wat?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren