1. Jump Force lanceert in februari 2019

Jump Force lanceert in februari 2019

Meer personages en een bèta aangekondigd

Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ook gaat in oktober de gesloten bèta van start.

In een aantal Twitter-berichten en trailers heeft de uitgever ook meer personages voor de game onthuld. Zo doen Yusuke and Toguro uit Yu Yu Hakusho mee en worden Killua, Kurapika, Yusuke and Toguro uit Hunter X Hunter ook aan de game toegevoegd. In onderstaande trailer is verder te zien dat Himeji Castle in de game zit, een nieuwe arena gebaseerd op het Himeji-kasteel in Japan.

Een andere trailer kondigt nieuwe personages uit de Jump Force-verhaallijn aan. Glover, Navigator, Galena en Kane zijn allen ontworpen door Dragon Ball-tekenaar Akira Toriyama. Ook krijgen spelers de optie om zelf personages te ontwerpen in de stijl van de game.

Tot slot wordt er tussen 12 en 14 oktober een gesloten bèta gehouden. Leden van de EP!C Rewards Club van Bandai Namco kunnen een uitnodiging ontvangen. Wat hiervoor de voorwaarden zijn, is nog onbekend.

Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Normaal totaal niet van fighting games maar ga deze game puur halen als anime fan.
  • In tegenstelling tot de meeste anime based game, ziet deze er ook goed uit. Ik hoop dat de gameplay goed gaat worden. Graphics zien er iig top uit. En lijkt ook goed vol met content te zitten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren