1. Jurassic World Alive nu te spelen op Android en iOS

Jurassic World Alive nu te spelen op Android en iOS

Spaar ze allemaal

Jurassic World Alive, een Pokémon Go-achtige game waarin je met je eigen dinosauriërs kunt vechten, is nu beschikbaar voor Android en iOS.

In de mobiele AR-game is het de bedoeling dat spelers op zoek gaan naar virtuele dino's. Jurassic World Alive maakt gebruik van augmented reality waardoor wezens via de camera van de smartphones lijken te verschijnen in de echte omgeving. Het spel lijkt op Pokémon Go, maar in plaats van de wezens te moeten vangen kunnen spelers DNA bemachtigen door drones op ze af te sturen.

Het DNA kan vervolgens worden gebruikt worden om dino's mee te klonen. Daarbij kan DNA van verschillende wezens gemengd worden om hybride-beesten te maken. Ook kan men met de prehistorische reptielen vechten of de toerist uithangen door ermee op de foto te gaan. De game is ontwikkeld door Ludia Inc.

Jurassic World Alive werd in maart door Universal aangekondigd. De game is verkrijgbaar via de appwinkels voor Android en iOS.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • werkt niet eens krijg niets te zien

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren