1. Jurassic World Alive wordt Pokémon Go met dino's

Jurassic World Alive wordt Pokémon Go met dino's

Universal Studios heeft dinsdag aangekondigd dat het met een augmented reality-game komt voor mobile genaamd Jurassic World Alive.

In de Pokémon Go-achtige game is het, net zoals in het spel van Niantic, de bedoeling dat spelers opzoek gaan naar virtuele wezens om die vervolgens te vangen. In Jurassic World Alive moeten spelers op pad om dinosaurussen te vangen en zullen bepaalde soorten alleen in vastgestelde gebieden te vinden zijn.

Spelers kunnen in Jurassic World Alive gebruik maken van een drone om daarmee het DNA van dinosaurussen op te halen en hoeven zij om nieuwe beesten te klonen niet in het echte leven op pad te gaan. Ook is er in het spel de optie om met het DNA verschillende soorten dinosaurussen een nieuwe soort te creëren.

Net zoals in Pokémon Go maakt Jurassic World Alive gebruik van augmented reality waardoor de wezens via de camera van de smartphones verschijnen in de echte omgeving en vormt de kaart de basis van de game. In de onderstaande trailer is goed te zien hoe er in de mobile-game gespeelt kan worden.

Jurassic World Alive is binnenkort beschikbaar voor Android en iOs. Universal Studios heeft nog geen exacte releasedatum van de game bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren