1. Just Cause 4 gelekt op Steam

Just Cause 4 gelekt op Steam

Just because

Op de nieuwsoverzicht-pagina van Steam is Just Cause 4 vroegtijdig gelekt. Dat meldt Gematsu.

Volgens Gematsu kon Just Cause 4 gevonden worden op Steam. Ondertussen is deze echter verwijderd van het gaming-platform. Wellicht wordt Just Cause 4 aangekondigd op de E3 komende maandag.

In een afbeelding van de game lijkt hoofdpersonage Rico Rodriguez een futuristische uitrusting te hebben, wat in voorgaande games niet het geval was.

Just Cause 1, 2 en 3 werden gemaakt door Avalanche Studios. Het is echter niet zeker of de studio ook het vierde deel ontwikkelt of dat Square Enix dit overlaat aan een ander bedrijf.

Just Cause 4

Just Cause is een actievolle open wereld-shooter waarin verschillende facties vechten voor controle over een gebied. De speler neemt deel aan deze strijd en kan door missies uit te voeren verschillende facties helpen of juist tegenwerken. De naam van de serie is afgeleid van een militaire invasie in Panama, die de codenaam 'Operation Just Cause' heeft.

Wij gaven Just Cause 3 een 7,3. In onze review vertelde Thijs dat Just Cause 3 "je als herrieschopper genoeg middelen geeft om de boel volledig op zijn kop te zetten. Technische flaters waaronder extreem lange laadtijden en een framerate die gegarandeerd hoofdpijn verzorgt, zitten die (bekende) lol helaas in de weg."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Eerder vorige maand gelekt door Wallmart. Toen samen met een nieuwe Forza Horizon, Gears of War 5, Rage 2, Borderlands 3 en een nieuwe Splinter Cell.

    Als JC4 waar blijkt te zijn, zou de rest ook wel eens waar kunnen zijn.
  • Al dat "lekken". Dat gelooft ook niemand meer toch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren