1. Update: Just Cause 4 staat plotseling op Xbox Game Pass

Update: Just Cause 4 staat plotseling op Xbox Game Pass

Microsoft hint naar meer aankondigingen

Just Cause 4 is als donderslag bij heldere hemel toegevoegd aan Xbox Game Pass. De game is nu te downloaden voor abonnees.

Update: Microsoft heeft aangekondigd dat ook Lego Batman 2 vandaag aan Xbox Game Pass is toegevoegd. Volgende week worden Fallout 4 en F1 2018 toegevoegd.

Het is een opvallende toevoeging, aangezien Just Cause 4 in december al verscheen. Destijds werd de turbulente actiegame goed ontvangen, maar onze Lars was er minder over te spreken. Onderdeel hiervan waren de technische mankementen, de besturing en de twijfelachtige missiestructuur. Wellicht dat de game na een aantal updates beter draait en als Game Pass-game de moeite waard is.

Just Cause 4

mysterieuze aankondigingen

Just Cause 4 is waarschijnlijk een van de aankondigingen die Microsoft morgen gaat doen. Het Twitter-account hint namelijk op ludieke wijze naar meer aankondigingen op 7 maart. Gebruikelijk kondigt Microsoft zo'n zes nieuwe titels aan, plus een aantal verrassingen.

Opvallend is daarnaast dat er op 12 maart een aankondiging plaatsvindt voor een game die in april verschijnt. De vooralsnog grootste game die in april op Xbox One verschijnt is Mortal Kombat 11, maar aannemelijker is dat een kleinere titel als Super Meat Boy Forever bij lancering op Xbox Game Pass verschijnt.

Februari was overigens een goede maand voor Game Pass-bezitters. Onder andere verschenen Shadow of the Tomb Raider, Crackdown 3 en Batman: Return to Arkham werden aan de dienst toegevoegd.

Vandaag verscheen het gerucht dat Xbox Game Pass niet naar de Nintendo Switch komt. Eerder leek dit wel het geval te zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Square Enix gaat lekker op de gamepass, net zoals Ubisoft titels bij Games With Gold. Lang leve de geduldige gamer!
  • Fallout 4 was toch al beschikbaar via Gamepass?
  • @MythicZ klopt, die was eind vorig jaar weer verwijderd. Blijkbaar brengen ze die weer terug..
  • F1 2018! Zeer blij mee

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren