1. Kaplan: Nintendo mag alle Overwatch-helden gebruiken

Kaplan: Nintendo mag alle Overwatch-helden gebruiken

Met Tracer als topkandidaat

Als het aan Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard en Mr. Overwatch, ligt, mogen alle Overwatch-helden gebruikt worden in Super Smash Bros. Ultimate.

Overwatch verschijnt later deze maand voor de Nintendo Switch en de speculaties van een samenwerking met Smash Bros gaan al enige tijd in de rondte. In een gesprek met IGN wordt de vice-president van Blizzard gevraagd naar een mogelijke Smash Bros.-samenwerking. Volgens Kaplan is een Overwatch-held in Smash Bros zeker mogelijk, sterker nog, als het aan hem ligt gooien ze alle helden in de populaire vechtgame van Nintendo.

"Aan het Smash Brothers.-team: pak wie jullie willen, we houden van al onze personages en zien ze graag meevechten in Smash. Het zijn onze baby's maar jullie mogen ze stuk voor stuk gebruiken, jullie kunnen kiezen uit alle 31 personages." Als het aan Kaplan zelf ligt, is er één specifiek personage die hij graag ziet meevechten in Smash.

"Tracer is onze meid, onze mascotte en is mijn eerste keuze. Natuurlijk zijn er een aantal helden die ook in aanmerking komen, ik denk dat Doomfist precies past in Smash Bros. en dat ook veel mensen dit voor zich kunnen zien. Maar we kunnen gewoon niet om Tracer heen, zij is wat ons betreft de topkandidaat.

Smash Bros fighterpass

Het vierde personage van de Super Smash Bros. Ultimate-vechterspas isTerry Bogard. Dat betekent dat er nog maar één plekje vrij is in de huidige dlc. De kans bestaat dat het laatste plekje opgevuld gaat worden door Tracer, of zien jullie liever een andere Overwatch-held in Super Smash Bros. Ultimate?

Overwatch verschijnt 15 oktober voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Hoe gaan ze ooit met een opvolger komen van Smash ultimate die niet tegenvalt?
 • @Newgamessuck

  Dat is onmogelijk. Ze moeten SSBU gewoon optimaliseren en porten naar alle nieuwe consoles die hierna uitkomen en daarna steeds met kleine hoeveelheden nieuwe content komen.

  Ik zie geen andere mogelijkheid, want andere nieuwe Smash games zullen dan toch altijd als kopieën van Ultimate aanvoelen, aangezien ze content-wise ongeveer hetzelfde zullen zijn.
 • @Piet S.

  Wel bizar, de game heeft zoveel content dat een waardige opvolger bijna onmogelijk is. Denk idd dat ze dezelfde basegame moeten gebruiken met keine updates zoals:

  - Graphics update.
  - nog meer modes/characters –> wordt gewoon teveel.
  - …… Kan meer niet bedenken. Ik wens Sakurai succes :)
 • @Newgamessuck

  Dat wordt inderdaad een hele klus… :P
 • Laten we Overwatch lekker buiten Smash laten. Geweldige game daar niet van, maar zie het totaal niet als toevoeging als fanservice value voor Smash. Natuurlijk ga je weer mensen krijgen met *Dragonquest is ook niet belangrijk* In japan wel ;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren