1. Kate Bishop arriveert op 8 december in Marvel's Avengers

Kate Bishop arriveert op 8 december in Marvel's Avengers

Het eerste nieuwe personage sinds release van de game

Op 8 december wordt Kate Bishop aan Marvel's Avengers toegevoegd.

Dat hebben ontwikkelaar Crystal Dynamics en uitgever Square Enix via een War Table-livestream aangekondigd. Het personage, dat onderdeel is van de plannen voor na de lancering van de eerder dit jaar uitgekomen game, was al maanden geleden aangekondigd, maar nu is er dus een releasedatum bekend.

Kate Bishop staat in de comics bekend als de vrouw die de rol van Hawkeye overneemt na Clint Barton en Wyatt McDonald. Bishop ontvangt ook eigen verhalende missies. Ze is het eerste nieuwe personage die aan de game wordt toegevoegd sinds diens release in september. Hawkeye en Spider-Man moeten ook nog toegevoegd worden, al is laatstgenoemde exclusief op PlayStation-consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Blijft toch jammer dat dit een live service game is. Dit is van de studio achter Rise of the Tomb Raider dus die weten hoe ze een geweldige singleplayer game in elkaar zetten. Had ze zich daar dan ook volledig op laten focussen. Nu is er vrijwel alleen maar negativiteit rond de game.
 • @Real13

  Valt reuze mee, ze hebben gewoon wat tijd nodig. Speel de game al sinds launch (nu wat minder), heb 3 personages maxed out. Maar er zit gwn niet veel content in. Maar dat komt wel.
 • @LosPilotas

  Ik snap werkelijk niet hoe je zo'n game kunt verdedigen. Die game is niet voor gamers gemaakt, maar puur voor de centen. Dat zijn natuurlijk alle games, men werkt men wil geld.

  De IP van Avengers houdt m in "leven" verder is t onafgewerkte troep. En dan onder de noemer van games as a service het accepteren dat het goed komt. Marvel heeft een scala aan iconische badguys en je vecht met n crappy combat systeem tegen generieke badguys.

  Hier hadden ze zoveel beters mee kunnen doen (Spiderman ps4/ps5 bijvoorbeeld) dan buggy troep af te leveren en teren op de IP hopend dat volk geld gaan spenderen aan cosmetics.
 • @Kiekmgoan46

  Je moet de kudde niet meevolgen. Het was leuk voor wat het was, maar toen ben ik gestopt met dit te spelen vanwege te weinig content. Maar dat gaat sowieso goedkomen met de toekomstige updates. Cosmetische dingen kun je ook unlocken door te spelen. Bijna elk spel doet dit, fortnite, warzone, Enzo. Het is wat het is. Het positieve is, dat de toekomstige updates gwn gratis zijn. Destiny begon ook zeer slecht, maar bekijk het nu. Dit zijn nu eenmaal live service games. Heb jij dit spel gespeeld soms? Of ben je nu alleen maar zaken aan het zeggen, dat je allemaal hebt gelezen op het net?
 • @LosPilotas

  Ha, lekker makkelijk. Kritisch zijn op een game is de kudde volgen?! Ik kan mij mening prima zelf vormen. Een uur geprobeerd op Steam daarna gerefund.

  Destiny had het voordeel dat de gameplay iig nog sterk was en niet vol bugs zat. Maar voor ieder wat wils. En warzone en fortnite zijn tenminste nog gratis.

  Dit is een buggy triple A fest vol met microtransacties, die optioneel zijn en natuurlijk de grind voor cosmetics niet beïnvloed. Maar ja het is een live service game dus dan maakt het blijkbaar allemaal niet uit.

  Beetje kritiek op zulk soort praktijken kan geen kwaad en zal de game industrie meer goed dan zulke troep te kopen.
  En deze troep verkoopt alleen omdat één, zo niet de grootste entertainment IP er aan gekoppeld zit.

  Ow een koe, boe!
 • @Kiekmgoan46 ik ben het met je eens wat een ongelooflijke kut game dit is.
  En het dan verdedigen omdat het een live service game is vind ik zo makkelijk.
  Het lijkt wel of heel veel studio's het succes van no man sky zagen en dachten dat kunnen wij ook.
  We brengen gewoon een half afgewerkte game op de markt en dan zeggen we het is een live service game jongens de updates die binnen nu en een jaar komen maken alles beter.
  En het ergste is je betaald gewoon de volle prijs terwijl je de helft van de game nog moet kopen met microtransactions als je alle Skins en alles wil.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren