1. Na Hawkeye komt ook Kate Bishop naar Marvel's Avengers

Na Hawkeye komt ook Kate Bishop naar Marvel's Avengers

Pijl en boog

Kate Bishop is onthuld als een van de personages die ergens na launch naar de game Marvel's Avengers komt. Het is bekendgemaakt tijdens een stream over de game, de zogenoemde War Table.

Tijdens de livestream werd nieuwe content onthuld voor de game, die vanaf komende vrijdag verkrijgbaar is. Kate Bishop is onderdeel van de eerste 'Operation'-missie in de game, waarin nieuwe stukken van het verhaal worden geïntroduceerd.

Kate Bishop staat in de comics bekend als de vrouw die de rol van Hawkeye overneemt na Clint Barton en Wyatt McDonald. Opvallend genoeg werd Hawkeye zelf al eerder aangekondigd als een van de personages die later wordt toegevoegd aan de game.

Daarnaast werd er meer informatie gedeeld over diverse multiplayermodi in Avengers Initiative, waaronder de nieuwe Shield Substation Zero-locatie. Ook waren er beelden van Mega Hive-missies te zien.

Marvel's Avengers komt aanstaande vrijdag uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Later komt het spel ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren