1. Keanu Reeves bezoekt Kojima Productions

Keanu Reeves bezoekt Kojima Productions

Twee iconen naast elkaar

Acteur Keanu Reeves heeft onlangs een bezoek gebracht aan Kojima Productions, de studio van Hideo Kojima waar Death Stranding wordt gemaakt.

Kojima deelde foto's van het bezoek via social media. Reeves had voorheen bijna een rol in Death Stranding te pakken, maar de rol is uiteindelijk naar Mads Mikkelsen gegaan. Het is niet bekend of Reeves' aanwezigheid alsnog duidt op een rol in Death Stranding of een nog onbekende, andere game. Death Stranding komt in ieder geval op 8 november uit voor PlayStation 4.

Acteur Reeves geniet de laatste tijd van een comeback. De John Wick-actiefilmreeks valt in de smaak bij kijkers en een vierde Matrix-film staat op de planning. Reeves heeft ook een rol in Cyberpunk 2077, de aankomende nieuwe game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren