1. Keanu Reeves verdubbelde zijn rol in Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
100% hot!
1 member volgt dit
3 members willen dit
0 members hebben dit

Keanu Reeves verdubbelde zijn rol in Cyberpunk 2077

De Amerikaan is groot fan van de game

In een gesprek met TGCOM 24-journalist Gian Luca Rocco meldt Luca Ward, de acteur die de Italiaanse vertaling voor Keanu’s personage inspreekt, dat Kenau Reeves ervoor gezorgd heeft dat zijn rol in Cyberpunk 2077 verdubbeld is.

Het is al een tijd bekend dat Keanu Reeves in de langverwachte cyberpunk-game Cyberpunk 2077 speelt, maar zijn rol wordt beduidend groter dan gepland. De succesvolle acteur zegt zo’n fan te zijn van de game dat hij ervoor gezorgd heeft dat zijn rol twee keer zo groot is geworden.

Cyberpunk 2077 Wallpaper

Het was ook al bekend dat het personage die Keanu Reeves speelt, Johhny Silverhand, de NPC is met het meeste dialoog. Nu is dus ook duidelijk waarom.

Cyberpunk 2077 is de nieuwe role-playing game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. De game speelt zich af in een grote stad die de ontwikkelaar 'Night City' noemt. Deze futuristische stad is gebaseerd op de huidige wereld, maar dan met een technologische vooruitgang van vijftig jaar. Daarbij is de wereld een sandbox, waardoor spelers totale vrijheid hebben om rond te lopen.

Cyberpunk 2077 staat gepland om op 16 april 2020 uit te komen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Voor hetzelfde salaris mag ik hopen.
  • Produced by: Keanu Reeves
    Modeled by: Keanu Reeves
    Voice acted by: Keanu Reaves
    Designed by: Keanu Reaves

    JK, ik verwacht dat niet te zien om de paar minuten in-game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren