1. PS4-spelers Kena: Bridge of Spirits kunnen gratis naar PS5-versie upgraden

PS4-spelers Kena: Bridge of Spirits kunnen gratis naar PS5-versie upgraden

Game moet dit najaar op PS4 en PS5 verschijnen

Mocht je Kena: Bridge of Spirits op PlayStation 4 kopen, dan kun je alsnog een gratis upgrade voor PlayStation 5 downloaden.

Kena: Bridge of Spirits komt rond de feestdagen van dit jaar zowel op PlayStation 4 als PlayStation 5 uit. Mocht men om wat voor reden dan ook kiezen voor de PlayStation 4-versie en de game later alsnog op PS5 willen spelen, dan kan men een gratis upgrade downloaden waarmee het spel in de PS5-versie verandert.

Ontwikkelaars kiezen voor verschillende methodes wat upgraden naar next-gen versies betreft. Zo kan NBA 2K21 alleen geüpgraded worden naar next-gen versie door een duurdere editie van het spel te kopen. Ook Remedy's Control kiest voor een soortgelijk systeem.

Kena wordt ontwikkeld door Ember Lab, een studio met een achtergrond in film en animatie. In Kena staan de Rot centraal, kleine wezentjes, die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook draait de game om ontdekking en snelle gevechten. Kena: Bridge of Spirits werd voor het eerst getoond tijdens de PlayStation 5-onthulling.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zoals het hoort! Ben benieuwd of er überhaupt een Xbox One versie komt, of dat die tegen die tijd enkel naar de Series X komt.
 • @Gaaiz
  oh ik dacht dat dit een console exclusive was maar begrijp door jouw comment en wat zoekwerk dat ie timed is. Weet nog niet of t helemaal mijn ding gaat zijn maar zag er wel fraai uit.
 • @xevulutionx
  Voor mij was het een van de hoogtepunten van de PS5 reveal stream!
  Kreeg gelijk een goed gevoel bij de beelden/setting.
 • @xevulutionx Ook handig dat IG dat hier vermeld. Ik dacht ook dat dit exclusief was.
 • @Robskeee
  Ja misschien was het voor velen onduidelijk. Die persconfs blinken vaak uit om beelden te tonen en dan alleen logo van enkel platform te tonen (platform van gever conferentie). Vervolgens landt het zo op het web en moeten wij weer op zoek en commenten om de boel glad te strijken :D
 • Ziet er tof uit! Ga ‘m wel een kans geven als ie nog uit gaat komen op de Switch en/of X1. :)
 • Mooi, kan ik hem eind dit jaar op PS5 gaan spelen 😀
 • Gelukkig wel gratis dus was eerst bang dat we er toch voor mochten gaan lappen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren