1. Pianisten spelen kerstliedjes in Red Dead Online

Pianisten spelen kerstliedjes in Red Dead Online

Jingle all the way met pianisten in saloons

Met nog minder dan een week te gaan vieren we weer Kerstmis met een kerstboom, gezelligheid en vooral heel veel muziek. Ook in het Wilde Westen wordt deze feestdag niet overgeslagen. Zo hebben meerdere spelers ontdekt dat tijdens het spelen van Red Dead Online in meerdere saloons door de pianisten met veel plezier kerstliedjes worden gespeeld.

Tijdens het spelen van Red Dead Online hebben meerdere spelers de sfeervolle muziek ontdekt. Zo heeft gebruiker Wise-Pig een pianist gevonden in Saint-Denis die 'Stille Nacht' speelt. Zo worden er onder andere nummers gespeeld als 'Jingle Bells', 'Stille Nacht' en 'Gloria in excelsis Deo' gespeeld. De pianisten in de saloons spelen afwisselend meerdere nummers in Red Dead Online om de kerstsfeer onder de spelers te brengen.

YouTube-gebruiker Tony Strongstyle heeft op zijn kanaal een video geplaatst met alle kerstnummers die worden gespeeld in de saloons van Red Dead Online. De speler in kwestie is zo gekleed dat hij lijkt op de Kerstman. Bekijk hieronder de video.

Welke kerstnummers heb jij al gehoord in Red Dead Online? Mocht het zo zijn dat spelers geen zin hebben in de muziek en een beetje actie zoeken, dan kunnen ze ook altijd gewoon meedoen in één van de Fight Club-organisaties van andere spelers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren